Search
Generic filters

RS Voetbalschool

Voetbalschool

De voetbalschool is een vrije, eigentijdse voetbalschool voor kinderen vanaf 5 t/m 14 jaar. De voetbalschool is opgericht om kinderen op een leuke manier in groepsverband te leren voetballen, waarbij er gevoetbald wordt met kinderen van eigen leeftijd en niveau.

Privétraining + proefles

Meer uit talent halen? Dan is privé training wellicht een goede keuze! Diverse kinderen zijn na het volgen van privé-training uitgenodigd bij prof-clubs zoals o.a. Ajax en Heerenveen. Hier zijn we natuurlijk super trots op! Maar ook voor de niet-voetballers onder ons is er genoeg te leren! Met de training willen we kinderen intensief en persoonlijk begeleiden door een training op maat aan te bieden. Door de hoge intensiteit van de trainingen, herhaling en persoonlijke aandacht kan er ontzettend veel resultaat geboekt worden op zowel voetbal als mentaal gebied. Wil jij je ook blijven ontwikkelen als voetballer? Na een leuke kennismaking wordt er een analyse gemaakt waarin jouw doelen worden besproken, en gaan we aan de slag deze te realiseren. Onze focus ligt bij plezier in trainingen met gericht resultaat. Balcontrole, snelheid, conditie, kracht en coördinatie is onze basis. Vanuit deze opzet trainen wij verder, waarbij mentale focus ook zeker een onderdeel is! Nieuw bij RS Voetbalschool? Probeer dan een proefles voor de helft van de prijs (mail voor meer informatie en pakketdeals).

Kinderfeestje

Op zoek naar een leuk en origineel kinderfeestje? RS Voetbalschool neemt alle zorg uit handen. Onze feestjes zijn stoer, gezellig en ontzettend sportief! Het feestje zal ongeveer twee uur in beslag nemen, waarbij we de jarige verwelkomen met een RS Voetbalschool pakket en we met de gehele groep de jarige job toezingen. Het feestje bestaat uit een deel techniek training en een deel uit voetbalspellen, waarbij we tevens leuke prijsjes weggeven. RS Voetbalschool zal zorg dragen dat alle benodigdheden zoals ballen en pionnen aanwezig zijn. Daarnaast zorgen wij ervoor dat er drinken aanwezig is en sluiten we af met een lekkernij voor alle kinderen. Ga gerust lekker achterover hangen terwijl wij alle zorg uit handen nemen! Een feestje kan worden uitgebreid met een springkussen of een voetbalquiz. informeer voor alle mogelijkheden en pakketdeals.

Informatie