Search
Generic filters

Speeltuinroute en Initiatievenroute

Speeltuinroute

Zin in een sportieve activiteit bij jou in de buurt?! 

In samenwerking met het Opgroeicafé en Humanitas hebben we enkele Speeltuinroutes ontwikkeld voor ouders met jonge kinderen. De routes kan je zelfstandig uitvoeren. Het enige wat je hoeft te doen is de route downloaden en eventueel uitprinten.

Op buitenspeelkaart.nl vind je in gemeente Dronten alle speeltuinen. Leuk om te ontdekken.

Mocht je vragen hebben kan je contact opnemen met een van onze buurtsportcoaches; sportindronten@meerpaal.nl

Veel plezier! 

Dronten

Dronten West

Loopspeurtocht

Initiatievenroute

Dronten heeft sinds mei 2023 officieel een ‘initiatievenroute’. Dat is een route langs allerlei mooi initiatieven in de gemeente, zoals picknickplaatsen, bloementuinen, sport- en spelruimtes en andere inspirerende zaken.

Want dat laatste is één van de redenen om één en ander samen te vatten in een route die men langs kan gaan, lopend of fietsend, afhankelijk van de afstand die men af wil leggen, maar in ieder geval goed voor lijf en leden: groene wijk- en buurtinitiatieven die de afgelopen jaren in het kader van biodiversiteit zijn opgestart door inwoners uit Dronten, en die de deelnemer aan de route wellicht weer inspireert in eigen wijk ook zoiets te doen. Initiatieven die een wijk of buurt leuker, beter en socialer maken, daar kun je er tenslotte niet genoeg van hebben.

Deze route kun je hier vinden: Iniatievenroute-2023-definitief-WEB