Search
Generic filters

Lokaal Sportakkoord 2

Sportakkoord 2 (2024-2026)

Het Sportakkoord 2 is een vernieuwde overeenkomst waarin gemeente Dronten samen met sportverenigingen, maatschappelijke organisaties en andere partners zich inzet voor een gezonde en actieve leefstijl voor alle inwoners.  Met dit akkoord ondersteunen wij initiatieven die sport en beweging bevorderen en een positieve impact hebben op onze gemeenschap.

Aanvraagformulier 

Wil je een bijdrage leveren aan het sportieve leven in Dronten? Dien dan een aanvraag in voor ondersteuning via het Sportakkoord 2. Het aanvraagformulier is eenvoudig te gebruiken en helpt je stap voor stap door het proces. Je kunt het formulier vinden via de onderstaande link naar de website van de gemeente.

Huidig overzicht van subsidieaanvragen en beschikbare gelden

We houden een actueel overzicht bij van alle ingediende subsidieaanvragen, de verleende subsidies en de nog beschikbare gelden. Transparantie is voor ons belangrijk, zodat iedereen kan zien welke aanvragen worden verleend en hoeveel budget er nog beschikbaar is. Dit overzicht wordt regelmatig bijgewerkt en is te vinden onderaan de pagina.

 

 

Samen maken we Dronten sportiever en gezonder. Doe mee en dien hier je aanvraag vandaag nog in!