Search
Generic filters

Cool2Bfit

Een sportief en leuk leefstijlprogramma voor kinderen die graag een gezonder gewicht willen, samen met hun ouders/ verzorgers.

Wil je samen met je kind op een positieve manier werken aan een gezonde leefstijl? Doe dan mee met Cool 2B Fit! Want je fit, zelfverzekerd en lekker voelen bereik je niet alleen door gezonde voeding of voldoende bewegen. Het is de optelsom van alles wat met een gezonde leefstijl te maken heeft. Door het volgen van dit programma verlaag je het risico op gezondheidsproblemen nu en in de toekomst. Jullie kind gaat zich fitter voelen, heeft een betere conditie en krijgt meer zelfvertrouwen. Een kinderfysiotherapeut, pedagoog en di√ętiste begeleiden samen met de buurtsportcoach dit programma.

Cool 2B Fit! is een erkend programma en duurt achttien maanden. Elke week is er een sport/spel training samen met de buurtsportcoach.   Tegelijkertijd gaan we ook met jullie als ouders/verzorgers aan de slag in ouderbijeenkomsten. Op deze manier is het voor jullie allemaal makkelijker om patronen te veranderen.

Elke maand kunnen er kinderen instromen. Wil je ook een fit en blij kind kijk voor meer info op de landelijke website www.cool2bfit.nl voor alle informatie. Voor het traject in de gemeente Dronten kan je contact opnemen met Marjo de Groot: marjo.degroot@meerpaal.nl