Cool2Bfit

Een sportief en leuk leefstijlprogramma voor kinderen die graag een gezonder gewicht willen, samen met hun ouders/ verzorgers.

Wilt u samen met uw kind op een positieve manier werken aan een gezonde leefstijl? Doe dan mee met Cool 2B Fit! Want je fit, zelfverzekerd en lekker voelen bereik je niet alleen door gezonde voeding of voldoende bewegen. Het is de optelsom van alles wat met een gezonde leefstijl te maken heeft. Door het volgen van dit programma verlaagt u het risico op gezondheidsproblemen nu en in de toekomst. Uw kind gaat zich fitter voelen, heeft een betere conditie en krijgt meer zelfvertrouwen. 

Cool2BFit is een erkend programma en duurt achttien maanden. De eerste zes maanden zijn intensief en zijn er voor de kinderen 2 bijeenkomsten in de week, op dinsdag- en donderdagmiddag. De tweede fase is er nog 1 bijeenkomst in de week en is het de bedoeling dat de kinderen bij een sportvereniging sporten. Tegelijkertijd gaan we ook met u als ouder(s) aan de slag in ouderbijeenkomsten. Op deze manier is het voor jullie allemaal makkelijker om patronen te veranderen.

Het maximum aantal deelnemers aan het programma is 8. De inzet is om in het voorjaar van 2023 te starten. Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten? Op de landelijke website www.cool2bfit.nl staat een uitgebreide uitleg. Voor het traject in Dronten kunt u contact opnemen via ons algemene emailadres sportindronten@meerpaal.nl