Search
Generic filters

Pas van Dronten

Voordelig sporten met de Pas van Dronten

Met de Pas van Dronten kun je gebruikmaken van allerlei leuke acties en voordeel bij jou in de buurt. Maak bijvoorbeeld voordelig kennis met het cursus- en sportaanbod in de gemeente Dronten.

Hoe kom je aan de Pas?

De Pas van Dronten is voor iedereen die hier gebruik van wil maken. Heb je nog geen pas, dan kun je een Pas van Dronten ophalen bij de balie van het gemeentehuis.

Hoe werkt de Pas?

Je kunt de pas gebruiken, nadat je hem geregistreerd hebt. Is er een actie waarvan je gebruik wilt maken? Neem dan jouw pas mee naar de deelnemende aanbieder. De aanbieder scant de QR-code op de pas. Het voordeel wordt dan direct verrekend.
Op de website www.pasvandronten.nl of in de Pas van Dronten App vind je een overzicht van sportaanbieders met een leuke actie op de Pas van Dronten.

Schoolgaande kinderen en een laag inkomen?

Ook jouw kinderen kunnen meedoen aan sportactiviteiten. De gemeente helpt ouders met een laag inkomen en kinderen van 3 tot 18 jaar met de zogenaamde toegankelijkheidsbijdrage. Deze bijdrage is er zodat inwoners met een laag inkomen deel kunnen nemen aan sportieve-, culturele en schoolactiviteiten. De toegankelijkheidsbijdrage is verbonden aan de Pas van Dronten. Met een tegoed op de Pas van Dronten kun je betalen bij onder andere sportaanbieders die deelnemen aan de Pas van Dronten.

Denk je dat dit voor jou geldt? Bel dan met de gemeente via telefoonnummer 14 0321. Vraag naar iemand van het team Bijzondere regelingen of plan een afspraak via de website in bij de balie Sociaal Domein.

Informatie sportaanbieders

Sportverenigingen die zijn aangesloten op de Pas van Dronten kunnen doorlopende of korte acties voor alle pashouders op de Pas van Dronten zetten. Denk hierbij aan korting op de aanschaf van verenigingskleding, een gratis bidon, of bij inschrijving een maand gratis sporten.

Met een actie is de sportvereniging gedurende de looptijd zichtbaar op de Pas van Dronten website, de app en tenminste 1x per jaar zichtbaar in onze nieuwsbrief en in de krant.

Meer informatie over deze acties of lid worden van de Pas van Dronten? Ga dan naar www.pasvandronten.nl/voor-de-aanbieder/