Search
Generic filters

De Meerpaal

Over De Meerpaal

De Meerpaal is het cultureel en bruisend hart van de gemeente Dronten en de verbindingsplek tussen mensen en organisaties. Een unieke locatie met een cultureel centrum, een welzijnstak, twee theaterzalen, een bioscoopzaal, een evenementenplein, sfeervol restaurant en verschillende vergaderzalen. Dat alles onder één dak en centraal in Nederland!

Middenin de maatschappij

Door het karakter van De Meerpaal heeft zij een centrale plaats in de samenleving. Enerzijds door haar bijzondere vormgeving en de ligging van het gebouw in het hart van Dronten, anderzijds door de activiteiten van De Meerpaal die eveneens in de dorpshuizen en in de wijken plaatsvinden.

Wij zijn er voor iedereen

De Meerpaal is er voor alle vragen op het gebied van welzijn, zorg of vrijwilligerswerk. Onderdeel van De Meerpaal Welzijn zijn de buurtsportcoaches van Sport in Dronten. Met de missie ‘alle Drontenaren in beweging’ hebben de buurtsportcoaches als doel een sportieve en gezonde leefstijl te creëren bij de inwoners van de gemeente Dronten. Buurtsportcoaches organiseren sport- en beweegaanbod in de buurt en leggen verbindingen met andere sectoren, zoals zorg- en sportaanbieders.

Meer informatie over De Meerpaal? Bezoek dan de website.