Search
Generic filters

GoldenSports

Dinsdag en woensdag Golden Sports

Golden Sports is een sport en beweeggroep voor inwoners van 65+, maar ook mensen vanaf 55 jaar die fysiek minder fit zijn kunnen meedoenDeze groepen sporten elke dinsdag en woensdag van 11.00 tot 12.00 uur bij het Ontmoetingspark Buiten, naast het Dierenpark Dronten (Dukdalf 2-4)

Een ervaren buurtsportcoach biedt gevarieerde trainingen aan in de buitenlucht waarmee inwoners  kunnen werken aan hun fitheid. Iedereen die op een prettige en sociale manier iets aan hun fitheid wil doen en anderen wil ontmoeten is van harte welkom. Na de lessen is er de mogelijkheid om na te praten bij een kopje koffie en thee (op eigen kosten). 

De eerste 2 lessen zijn gratis en het is fijn als u zich aanmeldt van te voren. Een losse les kan ter plaatse betaald worden (€3,50 per les) of er kan gebruik worden gemaakt van een strippenkaart (€ 31,50). Deze strippenkaart is te koop bij de balie van het serviceplein in De Meerpaal. Met deze strippenkaart mag je 10x sporten. Inwoners die een toegankelijkheidsbijdrage hebben kunnen de Pas van Dronten inzetten. 

Dus heb jij zin om wekelijks lekker in de buitenlucht onder professionele begeleiding te sporten en elkaar te ontmoeten? Kom dan langs voor een gratis proefles. De eerste 2 lessen zijn helemaal gratis.

Voor meer informatie en/of aanmelding voor GoldenSports Dronten, kan je contact opnemen met de Meerpaal, Marjo de Groot 06-22761992 of mail naar sportindronten@meerpaal.nl