Search
Generic filters

JOGG campagnes

JOGG Dronten gaat voor groente, water en beweging

Groente… zet je tanden er in!

Het eten van groente en fruit is lekker en gezond! Het is dan ook een goede ontwikkeling dat we meer verse groente eten dan een aantal jaar geleden. Toch vragen veel ouders zich af hoe ze hun kind genoeg groente laten eten. Met de themacampagne ‘Groente… zet je tanden erin!’ helpt JOGG kinderen én hun ouders om dagelijks meer groente te eten.

DrinkWater!

Water drinken wordt weer heel gewoon. Met de campagne ‘DrinkWater’ maakt JOGG water drinken gemakkelijk en aantrekkelijk. Bestaande kranen, waterkoelers, watertappunten en waterflesjes worden zichtbaar en toegankelijk gemaakt.

Gratis bewegen, gewoon doen!

Met de themacampagne ‘Gratis Bewegen, gewoon doen!’ stimuleert JOGG jongeren dagelijks meer te bewegen. Bewegen kan in Nederland altijd en overal. JOGG wil kinderen en hun ouders laten zien hoe makkelijk bewegen en sporten kan zijn. Op de fiets naar school, klimmen in de speeltuin of voetballen op het pleintje. Bij plaatselijke sportaanbieders kunnen kinderen vaak gratis kennismaken met diverse sporten. Bewegen past bij een gezonde jeugd in een gezonde omgeving.

Vind hier een gratis beweegplek bij jou in de buurt

Gezonde Scholen

Naast alle campagnes stimuleert JOGG samen met GGD Flevoland de ‘Gezonde Scholen’. Meer weten over de Gezonde School? Neem dan een kijkje op de website of bekijk dit filmpje dat opgenomen is met basisschool De Flevosprong. 

Op de hoogte blijven van de campagnes en activiteiten?

Word dan lid van de Facebook en Instagram van Sport in Dronten.

Wil je weten wat jouw organisatie kan doen?

Neem dan contact op met Marjo de Groot: marjo.degroot@meerpaal.nl