Search
Generic filters

Biljart Centrum Dronten

Algemene informatie

BCD is een gezellige biljartvereniging in de gemeente Dronten. Jong en oud kan bij ons lid worden en op diverse dagdelen per week een partijtje biljarten. We organiseren onderlinge competities maar er is ook ruimte om vrij te spelen als men dat wil. De sfeer in onze vereniging is zeer gemoedelijk. Gezelligheid en verenigingsgevoel staan bij onze club hoog in het vaandel. Voor mensen die overwegen om lid te worden van onze club hebben we de mogelijkheid om een 2 tot 3 tal keren te komen kijken en een partijtje te spelen. Er is ook de gelegenheid om les te krijgen binnen onze vereniging. We organiseren feestavonden, onderlinge toernooien, onderlinge competities, open dagen enz. Kortom als je graag wilt biljarten en gezelligheid staat ook hoog op je lijstje dan stel ik voor om eens langs te komen in ons lokaal aan de Jupiterweg.

Wat je zeker moet weten

BCD is een leuke gezellige biljartclub. De club beschikt over een eigen lokatie met 4 eigen biljarts en een eigen horeca gelegenheid. We hebben een leden aantal van ongeveer 50 leden in de leeftijd van 30 tot 80 jaar. Als u er over nadenkt om ook te gaan biljarten kom dan gerust een langs in ons clublokaal. U bent van harte welkom.

Doelgroep leeftijd

Bij onze vereniging kan iedereen lid worden. Jong, oud, man, vrouw en er is ruimte rondom de biljarts voor rolstoelen. Echter kunnen we niet de biljarts verlagen o.i.d.

Contactgegevens

Wil je meer weten neem dan contact op of bezoek onze website.