Search
Generic filters

Rugby Club Dronten (RCD)

Algemene informatie

RCD richt zich op het uitoefenen en bevorderen van de rugbysport in alle verschijningsvormen en op sportbeoefening in het algemeen. Rugby is een sport waar tradities en waarden en normen een belangrijke rol spelen. RCD onderschrijft de kernwaarden van Rugby Nederland. Respect, Discipline en solidariteit. Iedereen is bij ons gelijkwaardig: Samen zijn wij een! Kom een keer kijken, de eerste 6 trainingen om kennis te maken zijn gratis.

Wat je zeker moet weten

RCD wil mensen op een sportieve manier kennis laten maken met de rugby kernwaarden waarbij integriteit, passie, solidariteit/kameraadschap, discipline en respect. Rugby is hierdoor een sport waarbij iedereen welkom is, dit biedt een alternatief voor mensen die zich niet bij andere verenigingen thuis voelen. RCD is aangesloten bij de Pas van Dronten. De jeugd traint op zondag, de senioren op dinsdag. Kijk op onze site voor de actuele tijden en meld je aan via info@rcdronten.nl

Doelgroep leeftijd

Rugby is voor mannen en vrouwen en voor jong en oud. Je kunt alleen trainen of ook wedstrijden spelen. Hiernaast is het altijd gezellig rond het veld met de vele vrijwilligers.

Contactgegevens

Wil je meer weten neem dan contact op of bezoek onze website.