Search
Generic filters

Survivalrun Vereniging Dronten

Algemene informatie

Survivalrun Vereniging Dronten is een dynamische vereniging die wordt gedragen door enthousiaste vrijwilligers. We hebben ruim 230 leden variërend in leeftijd van 8 tot 60+ jaar. Survivalrun is een veelzijdige buitensport, die hardlopen combineert met kracht en techniek. Ook handboogschieten, houthakken en kanovaren maken onderdeel uit van de trainingen. De elementen water, wind en temperatuur spelen bij deze sport een grote rol, want survivalrun gaat altijd door: zomer en winter, zon, wind en regen! Op ons terrein aan de Drieslag 23 in Dronten geven wij zowel doordeweeks als in het weekend survivalrun-training onder leiding van enthousiaste trainers. Zij leren je de survivalruntechniek en er wordt gewerkt aan je conditie en kracht. Desgewenst tot wedstrijdniveau. Heerlijk samen actief bezig zijn in de buitenlucht. Ons terrein met 70 hindernissen leent zich hier uitstekend voor. Nieuwsgierig? Doe gezellig een keer een proefles mee. Aanmelden kan via: ledenadministratie@svdronten.nl (zie contactgegevens).

Doelgroep leeftijd

Vanaf 8 jaar mag je deelnemen aan de Survivalrun sport. De leeftijd van onze leden varieert van 8 tot 60+ jaar. Om ervoor te zorgen dat we iedereen een training op het juiste niveau kunnen aanbieden maken we gebruiken van verschillende trainingsgroepen. We hebben groepen voor:
• Jongste leden (8-11 jaar), • Tieners (12-17 jaar) • Volwassenen (18 jaar en ouder).

Voor beginnende leden (kinderen en volwassenen) met weinig of geen ervaring m.b.t de survivalsport bieden wij instroomgroepen aan.

Contactgegevens

Wil je meer weten neem dan contact op of bezoek onze website.