Search
Generic filters

Zuiderzeezwemmers

Algemene informatie

Zwem- en waterpolovereniging ZuiderZeeZwemmers (ZZZ) is in 1972 opgericht. Als zwem- en waterpolovereniging bieden wij zwemsport aan in de breedste zin. De doelgroep van de vereniging zijn de inwoners uit de gemeente Dronten, inclusief de kernen Swifterbant, Biddinghuizen en Ketelhaven. Iedereen die zich aanmeldt voor de vereniging moet aan kunnen tonen dat zij minimaal zwemdiploma A in hun bezit hebben. Vervolgens kunnen zwemmers bij één of zelfs meerdere afdelingen van deze zwemvereniging deelnemen aan de zwemsport. De vereniging biedt de activiteiten elke dag van de week aan in het Aat de Jonge zwembad in Dronten. Dagelijks wordt gebruik gemaakt van het wedstrijdbad, voornamelijk voor de trainingen van de verschillende afdelingen. Daarnaast organiseert de vereniging jaarlijks diverse wedstrijden en andere zwemactiviteiten.

Wat je zeker moet weten

We bieden zwemsport in 5 verschillende afdelingen. Hieronder worden de afdelingen toegelicht. Je bent welkom om 4 proeftrainingen mee te doen, voordat je besluit lid te worden van onze zwemclub. Mail naar info@zuiderzeezwemmers.nl en meld je aan voor een proeftraining!: - Elementairzwemmen: Na het behalen van minimaal het zwemdiploma A, liever ook B en eventueel C-diploma kunt u uw kind opgeven bij onze zwemvereniging voor deelname aan het elementair zwemmen. Wij laten ze op een speelse wijze kennis maken met diverse vormen van de zwemsport. - Wedstrijdzwemmen: Wedstrijdzwemmen is eigenlijk niets minder dan zo hard mogelijk zwemmen. In de trainingen zal je je zwemslag perfectioneren. De trainers zullen je helpen bij het leren van de zwemslagen, en als je de zwemslagen beheerst zul je deze steeds beter uit voeren. - Waterpolo: Waterpolo vraagt van de spelers niet alleen een goede zwemvaardigheid, maar ook balvaardigheid en spelinzicht. Het spreekt voor zich dat als je deze sport beoefent je conditioneel flink bezig bent. - Synchroonzwemmen: Hou jij van zwemmen, dansen en muziek? Dan is synchroonzwemmen echt iets voor jou. Bij deze sport komen deze dingen namelijk alledrie uitvoerig aan bod. - Masters: Ben je 20 jaar of ouder? Je wilt werken aan je conditie, gezondheid of zwemtechniek en je wil daarbij ook nog eens sporten op je eigen niveau? Dan ben je van harte welkom!

Doelgroep leeftijd

We bieden zwemsport in alle leeftijdsgroepen. Vanaf het behalen van de zwemdiploma kunnen zwemmers bij onze zwemvereniging aansluiten. Voor volwassenen boven van 20-80 bieden wij het masterszwemmen.

Contactgegevens

Wil je meer weten neem dan contact op of bezoek onze website.