Search
Generic filters

Vrijwilligers, heel snel heel anders

Een nieuwe blik op vrijwilligerswerving en behoud vanuit een bestuurlijk perspectief

Op woensdagavond 13 april organiseren wij in samenwerking met Ferenc van Damme een kennisbijeenkomst gericht op het besturen van een vereniging. Wij vangen veel vragen op over hoe verenigingen vrijwilligers kunnen werven & behouden en hoe er ingespeeld kan worden op de snel veranderende maatschappij.
 
Ferenc merkt op dat veel sociale interacties gaan over vier vragen: Wie zijn we? Wat willen we? Wie hebben we nodig? En wat bieden we? Taal is hierbij belangrijk. Sleutelwoorden zijn openheid, vertrouwen, samen en gezond verstand.

Ference van Damme
Ferenc van Damme, o.a. communicatiestrateeg en participatie beleidsontwikkelaar bij Studio Vers Bestuur van de Provincie Overijssel zal een inspiratiesessie leiden gebaseerd op feiten, onderzoeken & cijfers, inspirerende praktijkervaringen, gezond verstand en werkbare inzichten.

Bent u bestuurslid of herkent u de situatie van uw club of vereniging hierin? Dan is deze bijeenkomst zeker wat voor u!

Datum en Aanmelden
Datum: Woensdagavond 13 april 2022
Tijd: Inloop vanaf 18:30 uur, bijeenkomst 19:00 – 20:30 uur
Locatie: Kantoor Sportservice Flevoland
Adres: Het Ravelijn 50 – 8233 BR Lelystad 

Wij hopen u op woensdagavond 13 april te zien. U kunt zich aanmelden via onderstaande button.

‘Mentality’ test
Wij willen u vragen van tevoren de online ‘Mentality’ test te doen. Binnen 10 minuten ziet u wat voor soort persoon u bent: https://www.motivaction.nl/mentality. Print, bewaar of onthoud de uitslag; Ferenc komt er in zijn sessie op terug!