Search
Generic filters

VitaalOveral

Algemene informatie

Kom je buitenspelen? Wij sporten buiten en maken gebruik van het bos, park en schoolpleinen. Bij ons kan je meedoen met bootcamp, VitaalEasy (bewegen in het bos), YinYoga (binnen), PowerYoga (binnen), en een breed pakket aan sporten tijdens de zwangerschap. Daarnaast bieden wij op maandag ook onze Vief&Vitaal les aan een buitensportgroepje voor senioren. Ook een les kinderbootcamp in Dronten (woensdag 16:30) van 8-11 jaar valt onder de mogelijkheden.

Binnen onze club staat respect voor ieders mogelijkheden voorop. Iedereen kan dus meedoen. Onze trainingen zijn effectief en met een vleugje humor. Wij bieden iedereen een gratis proefles en kennismakingsgesprek bij aanvang. Zo leer jij ons kennen en wij jou en zo weten wij hoe wij jou kunnen helpen

Wat je zeker moet weten

Heb je vragen of ben je op zoek naar de juiste begeleiding? Vraag een kennismakingsgesprek aan op https://vitaaloveral.nl/ja-ik-wil-hulp-bij-een-gezondere-leefstijl/ Buiten onze outdoor- en yoga lessen zijn wij ook gespecialiseerd in training voor vrouwen. Bijvoorbeeld rondom de zwangerschap, hormonale klachten en afvallen. We gaan graag eens met je in gesprek om te bekijken wat wij voor jou kunnen betekenen. Gratis en vrijblijvend.

Doelgroep leeftijd

Onze trainingen zijn voor jong en oud, fit en minder fit. Wij bieden ook een breed pakket van sport mogelijkheden tijdens- en na de zwangerschap.

Contactgegevens

Wil je meer weten neem dan contact op of bezoek onze website.