Search
Generic filters

Victorius Hoeve Swifterbant

Algemene informatie

Bij de Victorius Hoeve in Swifterbant worden paardrijlessen gegeven.

Er zijn 5 verschillende les pony’s en er is een schattig veulentje die in de toekomst ook mee gaat doen tijdens de lessen.

We organiseren met regelmaat leuke activiteiten. Zo is er een zomercompetitie met 4 verschillende wedstrijden en een gezellige fotoshoot met de pony’s.

Tijdens de lessen is er veel afwisseling en oefenen we leuke dingen.

Wat je zeker moet weten

Wij verzorgen op kleinschalige wijze paardrijlessen en leuke activiteiten. Iedereen vanaf 7 jaar is van harte welkom. Plezier staat bij ons voorop! Naast het paardrijden gaan we ook aan de slag met de verzorging en het opzadelen. Uiteindelijk behaal je een opzadeldiploma!

Kleinere volwassenen tot max 65 kg zijn ook van harte welkom.

Een les is in kleine groepjes en duurt 30 minuten. Er is veel persoonlijke begeleiding waardoor je snel leert paardrijden.

Voor beginnende ruiters is de les eerst privé tot er voldoende ervaring is. De privé lessen zijn losse lessen en kosten €30 per les. Zodra je met iemand tegelijk kunt lessen gaan we over op een kwartaalkaart. Dan is een les omgerekend €22,50 per les.

Wanneer is er les: De lessen worden gegeven op: - Maandagavond 18:00 tot 21:30 uur - Woensdag t/m vrijdag van 15:00 uur tot 18:00 uur - Zaterdagochtend van 09:00 uur tot 12:30 uur.

Regelmatig plaats ik leuke filmpjes/ foto’s rondom de pony’s en de lessen op Facebook en Instagram.

Doelgroep leeftijd

Kinderen en kleinere volwassenen. Iedereen vanaf 7 jaar is van harte welkom.

Contactgegevens

Wil je meer weten neem dan contact op of bezoek onze website.