Search
Generic filters

Trainersavond voor jeugdtrainers -  ‘de 4 inzichten’

Ben jij jeugdtrainer bij een sportvereniging in de gemeente Dronten? En wil je graag een nog betere trainer worden? Lees dan verder! Sport in Dronten organiseert een (gratis) trainingsavond voor jeugdtrainers over de inzichten van trainerschap. Tijdens deze trainersavond krijg je kennis over deze vaardigheden die de NOC*NSF opgesteld heeft op basis van uitgebreid onderzoek en we gaan er natuurlijk ook mee aan de slag: je brengt je sterke én je ontwikkelpunten in kaart en kunt direct de volgende training hiermee aan de slag.

De training is geschikt voor elke jeugdtrainer. Als startende trainer vindt je veel praktische handvatten om een veilige en plezierige sportomgeving te creëren, en als ervaren trainer is het een mooi moment om te onderzoeken hoe je deze inzichten al toepast.

De training wordt gegeven op maandag 31 oktober in de Meerpaal in Dronten. We starten om 19:15 uur, de avond is uiterlijk 21:0uur afgelopen. Er is ruimte voor een beperkt aantal deelnemers. Als er meer aanmeldingen zijn wordt er een 2e avond georganiseerd. Mocht je nou echt niet kunnen, maar wil je wel? Mail dan ook! Opgeven kan door een mailtje naar karen.willemsma@meerpaal.nl. Vermeld in je mail ook even aan welk team & bij welke sportvereniging je training geeft!