Search
Generic filters

Services vanuit het lokaal Sportakkoord

Het lokale sportakkoord is er voor bedoelt om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van sporten en bewegen, om zo samen te bouwen aan een gezondere toekomst. Gezondere inwoners, toeschouwers en sportaanbieders.

In de gemeente Dronten is het sportakkoord tot stand gekomen in samenwerking met diverse partijen zoals verenigingen, commerciële sportaanbieders, onderwijs, welzijn en de gemeente.  Nieuwsgierig geworden welke ambities er in de gemeente Dronten zijn? Het volledige lokale sportakkoord vindt u hier.

Om de ambities die staan beschreven in het sportakkoord te kunnen realiseren, is het mogelijk om gebruik te maken van services. Denk hierbij aan trainingen, workshops, opleidingen, bijscholing, inspiratiesessies en begeleiding. Van hoe om te gaan met verschillende doelgroepen voor trainers, tot begeleiding in de bestuurskamer om beleid te ontwikkelen. Deze services worden voor een groot deel vergoed vanuit de servicelijn. Veel trainingen zijn hierdoor gratis en voor andere zal een eigen bijdrage gevraagd worden.

Wilt u als sportaanbieder dus nog kader opleiden, inzetten op een specifieke doelgroep maar weet u niet precies hoe of wil de vrijwilligerscommissie aan de slag met een nieuwe manier van vrijwilligers werven? Vraag dan eens naar de mogelijkheden vanuit de servicelijn via sportindronten@meerpaal.nl.