Search
Generic filters

Optisport Urban Trail Dronten

Wat is de Optisport Urban Trail Dronten?

Iedereen die van wandelen of hardlopen én van een uitdaging houdt, kan zondag 4 juni meedoen aan de Optisport Urban Trail Dronten. Een recreatieve run voor alle leeftijden. Ervaren of beginnende lopers, iedereen kan meedoen. Het is meer dan een gewoon (hard)loopevenement. Door de unieke route, is het een beleving. Vanaf het Meerpaalplein loopt hij langs unieke plekken en door gebouwen in Dronten. De finish is op het binnenplein in De Meerpaal, waar iedereen welkom is om deelnemers aan te moedigen als ze over de finish komen. De Urban Trail Dronten is geen wedstrijd waarbij winnen centraal staat. Meedoen is het belangrijkste. Er zijn drie categorieën: 2,5 kilometer wandelen (speciaal voor de ongetrainde wandelaar), 5 km hardlopen en 5 km wandelen. Het gaat om het plezier en de uitdaging van het lopen en het ontdekken van de stad. In totaal kunnen zo’n 450 deelnemers meedoen. De online inschrijving is geopend via De Meerpaal. Wie hulp nodig heeft bij het inschrijven, kan terecht op het Serviceplein in De Meerpaal.

De deelnemers lopen en rennen letterlijk door ludieke locaties in Dronten heen. Bijvoorbeeld door de raadszaal in het gemeentehuis, door het politiebureau en door de grote zaal van De Meerpaal. Zo kom je nog eens ergens. Het wordt een run van en voor Drontenaren. 

Deze run wordt mede mogelijk gemaakt door: t’ Dok  / Optisport, Huis van de Gemeente Dronten, AV Flevo Delta, Aat de Jonge zwembad, Politie Dronten, Ontmoetingspark buiten, Rede passage en natuurlijk Sport in Dronten van De Meerpaal.

Inschrijven

Via de online inschrijving.