Search
Generic filters

Open water crowdfunding

Al diverse jaren hebben wij binnen onze zwemclub en andere clubs in de omgeving diverse g-zwemmers. Een aantal van deze zwemmers wil graag eens deelnemen aan een wedstrijd in het open water, waarvan er diverse georganiseerd worden iedere zomer. Helaas is er voor deze groep bij vrijwel elke wedstrijd geen ruimte. Daar willen wij verandering in brengen door op 18 juni voor het eerst een wedstrijd te organiseren waar voor iedereen een plek is, dus ook vooral voor g-zwemmers. Want wat is er nou mooier als een evenement waar voor elke liefhebber van het open water in een gezellige sfeer de competitie met elkaar aan te gaan! Het organiseren van een open water wedstrijd op zich brengt al aardig wat kosten met zich mee. Voor de groep g-zwemmers komen daar nog extra kosten bovenop voor onder andere extra toezicht en begeleiding op en rond het water. Het doel is om deze wedstrijd jaarlijks te laten terugkeren en misschien zelfs toe te werken naar een (officieus) NK open water voor g-zwemmers.

Wij zijn eind vorig jaar met enkele enthousiaste mensen een stichting begonnen om voor de eerste keer een open water wedstrijd in Dronten te organiseren.
Onze stichting heeft als doel het organiseren van een open water wedstrijd binnen het KNZB circuit.
Voor ons is 1 van de belangrijkste zaken dat dit een wedstrijd moet zijn voor iedereen zowel g-zwemmer als regulier zwemmer. Dit is uniek binnen het circuit.

Wat doe je als tegenprestatie

Elke sponsor is van harte welkom om tijdens de wedstrijd een kijkje komen nemen en bij een donatie van meer dan € 50,00 mogen ze ook gratis deelnemen aan een prestatietocht.

Wil jij ook sponsoren? Link sponsoringhttps://www.unieksporten.nl/crowdfunding/978/open-water-wedstrijd-in-dronten-voor-g-zwemmers?fbclid=iwar3afj2z5iv2gyo4ob0zwykksnf5uyetczl9n6bvt1w0p8ojsm8z2zi5dk4