ITF Taekwon-dovereniging Hwa Rangdo

Algemene informatie

Bij ITF taekwon-do school Hwa-Rangdo geven we lessen aan de allerkleinsten en senioren en alles wat daartussen zit. Taekwon-do is een stijlvolle en veelzijdige zelfverdedigingssport en geschikt voor iedereen tussen de 8 en 88 jaar. Voor de allerkleinsten (vanaf 4 jaar) hebben we een speciaal ontwikkeld lesprogramma. We zijn een echte vereniging en we doen het vooral samen. Hwa Rangdo is een vereniging met en voor ruim 150 leden. Er zijn naast trainingen ook veel andere activiteiten die we aanbieden of waaraan we meedoen. Je kunt dan denken aan toernooien, seminars, speciale landelijke trainingen, het jaarlijkse zomerkamp en andere activiteiten. Deze worden door vele vrijwilligers georganiseerd. Inmiddels bestaan we al ruim 25 jaar en hebben we vele leden naar de zwarte band mogen begeleiden. En doen we nationaal en internationaal mee in de top. Wil je het ook proberen? Je bent bij ons van harte welkom. Je kunt je gratis proefles hier aanvragen.

Wat je zeker moet weten

Wij van Hwa-Rangdo vinden kwaliteit van lesgeven en dienstverlening heel belangrijk. Daarom zijn we aangesloten bij I.T.F. Nederland, een landelijke Taekwon-Do bond die de belangen behartigd van het I.T.F. Taekwon-Do binnen Nederland. I.T.F. Nederland is aangesloten bij de I.T.F., de wereldfederatie en de A.E.T.F., de Europese federatie. Onze trainers zijn goed opgeleid en hebben zelf de nodige (wedstrijd)ervaring om je goed advies te geven. Alle trainers laten zich regelmatig bijscholen en zijn in het bezit van een geldig VOG en EHBO-diploma. Inclusieve samenleving: Taekwon-Do is zeer geschikt als er sprake is van situaties waarin er meer zelfverzekerdheid en zelfbeheersing gewenst is. Ook met een lichamelijke of verstandelijke beperking zijn er mogelijkheden om lekker mee te sporten. Bel ons maar om de mogelijkheden te bespreken. Topsport is leuk, maar we zijn er ook voor je als je gewoon lekker wil sporten, op elk niveau en voor elke leeftijd.

Doelgroep leeftijd

Er wordt aan de volgende groepen lesgegeven: Taekwon-dokids van 4 tot en met 7 jaar Jeugd van 7 tot en met 13 jaar Junioren en senioren van 14 jaar en ouder.

Contactgegevens

Wil je meer weten neem dan contact op of bezoek onze website.