Search
Generic filters

Gym Inn

Algemene informatie

Gym Inn is dé hotspot van Dronten, waar sport en een gezonde lifestyle samenkomen. Waar je niet alleen terecht kunt voor een workout maar ook altijd welkom bent aan de gezellige loungebar (natuurlijk met gezond aanbod) waar je flexibel kunt (net)werken of gewoon even kunt ontspannen. Met onze professionele collega's hebben we voldoende kennis en expertise in huis op het gebied van bewegen, coaching, voeding, lifestyle en personal training. Bovendien zitten er op de eerste verdieping allerlei zelfstandig ondernemers o.a.; zonnestudio, fysiotherapeut, schoonheidsspecialiste, wimperstudio, mensendieck, nagelstyliste en barbiers. Door onze krachten te bundelen vormen wij dé one stop shopping voor Dronten en omgeving op het gebied van uiterlijk en gezonde lifestyle!

Bekroond tot beste fitnessclub van Flevoland én een golden award voor een waardering van een 9 of hoger.

Goed om te weten

TWE (The Workout Experience) tekst toevoegen

The Workout Experience bij Gym Inn Dronten is een revolutionair fitnessconcept op maat gemaakt voor ambitieuze en energieke mensen. Bij TWE draait alles om het overtreffen van je eigen verwachtingen en het ontdekken van nieuwe hoogten in fitness.

In onze CycleXZone dompel je jezelf onder in een wereld van ritme en adrenaline terwijl je je uitleeft op de pedalen, aangedreven door opzwepende muziek.

De GroupXperience biedt dynamische groepslessen onder leiding van enthousiaste instructeurs, waar je samen met gelijkgestemde individuen jezelf tot het uiterste kunt pushen.

Voor degenen die hun innerlijke strijder willen ontketenen, biedt onze FightXClub is de perfecte uitlaatklep. Hier combineer je de kracht van martial arts met een intensieve cardio-workout, terwijl je stress en spanning loslaat. Na het afmatten van je energie, kun je terecht in onze Recharge Hub kun je herstellen en weer opladen!

Leeftijd

Je kan bij ons sporten of je nou jong, oud, fit of niet fit bent bij ons staat de deur altijd open.

Informatie