Search
Generic filters

Dag van de Denksporten

In de gemeente Dronten wordt in de coalitie ZamenEen door 70 partners (bedrijven, organisaties, verenigingen, kerkgenootschappen) samengewerkt om eenzaamheid te voorkomen of te doorbreken. Hieruit zijn diverse projecten ontstaan, waaronder “Dag van de Denksporten”.

Eenzaamheid komt veel voor en kan een grote negatieve invloed op iemand hebben.
Verder wijst onderzoek uit dat denksporten een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan een verbetering van de kwaliteit van het leven. Denksporten zijn een sociale motor en natuurlijk heel leuk om te doen!

Samen met een aantal maatschappelijke organisaties wordt de Dag van de Denksporten georganiseerd door zes denksporten (bridge, dammen, klaverjassen, Magic The Gathering, schaken en sjoelen. Elke denksport zal een activiteit organiseren met uitleg over het spel en eventueel een demonstratie. Verder kunnen bezoekers zelf een spelletje doen en informatie krijgen over de verenigingen.

U bent van harte uitgenodigd om op zaterdag 18 juni tussen 10.30 en 16.00 uur een kijkje te komen nemen in het Denksport Centrum Dronten en actief deel te nemen aan de activiteiten. Het belooft een gezellige dag te worden.

Namens de projectgroep,
Steven Verstraten
Voor vragen email: verstraten.steven@gmail.com
(voorzitter Algemene Bridgeclub Dronten)

Datum

18 jun 2022
Expired!

Tijd

10:30 - 16:00