Search
Generic filters

KinderMudRun

Het sportiefste en gezelligste familie-uitje van het jaar; de 8e editie KinderMudRun

Onze KinderMudRun gaat op zaterdag 2 en zondag 3 september 2023 van start in het Belevenissenbos (Lelystad). Het belooft ook nu weer het leukste en de meest hilarische obstaclerun van het jaar te worden. Alleen geschikt voor mensen die niet bang zijn om vies te worden en wel van een uitdaging houden.

Uitgebreide wervende omschrijving (max 1500 karakters)
Overwin jij samen met je vrienden, sportmaatjes en/of familieleden de meest spectaculaire hindernisbaan van Lelystad? Onderweg zijn er diverse obstakels waarbij jouw evenwicht, lenigheid, kracht en watervastheid op de proef worden gesteld. Je rent over smalle paadjes, je waadt door het water, je klautert over boomstammen en je kruipt door de modder. Tussendoor kan je enkele keren een bekertje water drinken om bij te komen. Je eindigt waar je begonnen bent. De mudrun volbrengen is de prestatie, het maakt niet uit hoe lang je er over doet. Bij de finish ontvang je een aandenken aan deze dag, die je never nooit niet gaat vergeten. In de waterloop en bij de waterslang kan je je afspoelen en snel weer droge/schone kleren aantrekken! Er zijn omkleedruimtes voor de jongens en voor de meiden.

De KinderMudRun is voor kinderen vanaf 6 jaar inclusief hun ouders (ooms, tantes, neven en nichten). De afstanden die gekozen kunnen worden zijn 2,5 km (6-10 jaar) en 5 km (8 jaar en ouder). Kinderen t/m 8 jaar lopen onder begeleiding van een volwassene. Meedoen is alleen mogelijk wanneer je in het bezit bent van een zwemdiploma A.

Aanmelden kan via de website: Aanmelden 2 of 3 september 2023 | KinderMudRun in Lelystad

Ben jij net zo enthousiast geworden als wij dat zijn en kan je eigenlijk ook niet meer wachten? Meld je dan aan voor de 8e editie van de KINDERMUDRUN in het Belevenissenbos, schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons via social media en mis niets!

Entreekosten?*
Kinderen (6-16jr) early bird tickets (april/mei) €8,50 p.p. en reguliere tickets (vanaf juni) €9,95 p.p. Volwassenen (17-99jr) early bird tickets (april/mei) €14,50 p.p. en reguliere tickets (vanaf juni) €16,50 p.p.

Start datum / tijd*
02-09-202 10:00 en 03-09-2023

 

Naam locatie
Belevenissenbos Lelystad

Adres
Veldweg 98

Postcode
8231 SB Lelystad

Website / URL
Aanmelden 2 of 3 september 2023 | KinderMudRun in Lelystad

E-mail*
info@kindermudrun.nl

 

 

Datum

02 sep 2023
Expired!

Tijd

10:00