Search
Generic filters

GoldenSports

GoldenSports is een sport en beweeggroep voor inwoners van 65+, maar ook mensen vanaf 55 jaar die fysiek minder fit zijn kunnen meedoen. Deze groep sport elke woensdag van 11.00 tot 12.00 uur bij het Ontmoetingspark Buiten, naast het Dierenpark Dronten. Een ervaren fysiotherapeut bied gevarieerde trainingen aan in de buitenlucht waarmee mensen kunnen werken aan hun fitheid. Inwoners die op een prettige en sociale manier iets aan hun fitheid willen doen en anderen willen ontmoeten zijn van harte welkom.

De eerste twee proeflessen zijn gratis en aanmelden is niet nodig. Een losse les kan ter plaatse betaald worden (€3,50 per les) of er kan gebruik worden gemaakt van een strippenkaart (€ 31,50). Deze strippenkaart is te koop bij de balie van De Meerpaal. Met deze strippenkaart mag je 10x sporten. Inwoners die een toegankelijkheidsbijdrage hebben kunnen de Pas van Dronten inzetten.

Dus heb jij zin om wekelijks lekker in de buitenlucht onder professionele begeleiding te sporten en elkaar te ontmoeten? Kom dan langs voor een gratis proefles. De eerste twee lessen zijn namelijk gratis!

Voor meer informatie over GoldenSports Dronten, neem dan contact op met buurtsportcoach Marcel Delvers: marcel.delvers@meerpaal.nl
of bel naar 06-82193106

 

Op dit moment zit er een stop op de huidige groep, we zijn bezig om een tweede groep te starten in Dronten

Datum

07 jun 2023

Tijd

11:00 - 12:00