Search
Generic filters

GoldenSports

Dinsdag en woensdag Golden Sports

 

Golden Sports is een sport en beweeggroep voor inwoners van 65+, maar ook mensen vanaf 55 jaar die fysiek minder fit zijn kunnen meedoenDeze groep sport elke woensdag van 11.00 tot 12.00 uur bij het Ontmoetingspark Buiten, naast het Dierenpark Dronten (Dukdalf 2-4)

Vanwege het succes en veel belangstelling gaat er vanaf 19 september 2023 een nieuwe groep van start op de dinsdagen. Deze les is van 11.00 tot 12.00 uur. Een ervaren buurtsportcoach biedt gevarieerde trainingen aan in de buitenlucht waarmee inwoners  kunnen werken aan hun fitheid. Iedereen die op een prettige en sociale manier iets aan hun fitheid wil doen en anderen wil ontmoeten is van harte welkom.

De eerste 2 lessen zijn gratis en het is fijn als u zich aanmeldt van te voren. Een losse les kan ter plaatse betaald worden (€3,50 per les) of er kan gebruik worden gemaakt van een strippenkaart (€ 31,50). Deze strippenkaart is te koop bij de balie van het serviceplein in De Meerpaal. Met deze strippenkaart mag je 10x sporten. Inwoners die een toegankelijkheidsbijdrage hebben kunnen de Pas van Dronten inzetten.

Dus heb jij zin om wekelijks lekker in de buitenlucht onder professionele begeleiding te sporten en elkaar te ontmoeten? Kom dan langs voor een gratis proefles. De eerste 2 lessen zijn helemaal gratis.

Voor meer informatie en/of aanmelding voor GoldenSports Dronten, kan je contact opnemen met de Meerpaal, Marjo de Groot 06-22761992 of mail naar sportindronten@meerpaal.nl

Datum

26 sep 2023

Tijd

11:00 - 12:00