Search
Generic filters

De Fitloods

Algemene informatie

De Fitloods is de fitness community van Swifterbant en omstreken. Wij zijn gevestigd aan de rand van Swifterbant op slechts 6 minuten rijden van Dronten-West. Ons terrein is ruim 4000m2 groot met 1250m2 aan sport oppervlak.

Naast fitness bieden we een zeer divers lesaanbod aan, van Zumba, Club Power en circuit training tot CrossFit. In onze hot room geven we verschillende vormen yoga zowel normaal als hot (de ruimte wordt dan d.m.v. infrarood panelen verwarmt tot ongeveer 35 graden), pilates en tai chi. Voor de mensen die liever buiten zijn geven we ook hardlooptrainingen (buiten).

Naast het fitness aanbod beschikken we ook over een outdoor wellness met buiten douche, barrel sauna en ijsbad waar je heerlijk na je training van kunt genieten. We vinden belangrijk dat er een community gevoel is en dat onze leden na het sporten nog even kunnen genieten van een drankje en een gezonde snack.

Onze abonnementen zijn altijd all-in dus of je nu 1, 2 of 6 keer per week komt sporten je mag niet alleen gebruiken maken van alle faciliteiten en groepslessen maar ook de koffie, thee en fruit (gesponsord door De Boerderijautomaat De Tarpan) zit daarbij in.

Wil je meer weten over De Fitloods, neem dan een kijkje op onze website of socials maar kom ook vooral langs om zelf de sfeer te proeven en een gratis proefles mee te doen.

Doelgroep leeftijd

Van 11 tot 100 jaar; al heel fit, nog niet fit, oud, jong, voor ieder hebben we geschikte trainingen

Contactgegevens

Wil je meer weten neem dan contact op of bezoek onze website.