Search
Generic filters

Badmintonclub BC Dronten

Algemene informatie

Bandminton Club Dronten is een gezellige, sociale vereniging, waar iedereen zich thuis moet kunnen voelen. Er is veel saamhorigheid, behulpzaamheid en sportiviteit. BC Dronten wil haar leden de mogelijkheid bieden om de badmintonsport op verschillende niveaus te beoefenen, zowel recreatief als competitief. We spelen het gehele jaar door in Sporthal `t Dok. Het badmintonseizoen loopt gelijk aan een schooljaar. In de zomermaanden is er speelgelegenheid tijdens het zogenaamde “zomerbadminton”. Ook is er gelegenheid om op zondagochtend te spelen. Badminton is echt voor alle leeftijden geschikt, vanaf 7 tot bij wijze van spreken 100 jaar! Bij de club kun je trainingen volgen om badminton onder de knie te krijgen. Lijkt het je leuk om een keer mee te doen, kom dan gerust een keertje proef mee spelen. Badmintonclub Dronten is officieel aangesloten bij de Nederlandse Badmintonbond.

Wat je zeker moet weten

De senioren spelen op dinsdagavond van 20:00 tot 22:00 en woensdagochtend van 10:00 tot 12:00 in 't Dok en zondagochtend van 10:00 tot 12:00 in de Stal (Landmaten) De jeugd speelt op dinsdagavond in 't Dok van 18:30 tot 20:00 en donderdagavond in de Stal van 18:30 tot 20:00.

Doelgroep leeftijd

Jeugd in de leeftijd vanaf 7 jaar tot 16 jaar. Senioren vanaf 16 jaar. Ook voor de oudere recreanten bieden wij aparte speelmogelijkheden op eigen niveau.

Contactgegevens

Wil je meer weten neem dan contact op of bezoek onze website.