Nationale Sportweek

Van 16 t/m 25 september 2022 vindt weer de Nationale Sportweek plaats. Tijdens deze week zetten sportaanbieders hun deuren open om op een laagdrempelige manier kennis te maken met hun sport. 

Ook dit jaar hebben we weer vanuit Sport in Dronten in samenwerking met de sportaanbieders een activiteitenkalender in elkaar gezet. In deze kalender vindt je alle deelnemende sportaanbieders inclusief hun aanbod.  

De officiële opening van deze week is op vrijdag 16 september om 16.00 uur op het Meerpaalplein met een leuke activiteit genaamd Drumble Dance!

Drumble Dance is drummen op skippyballen (fitnessballen) en dansen op vrolijke muziek. Klik hier voor een impressie van Drumble Dance. Van 15.30 uur tot 16.00 uur vindt de Drumble Dance workshop plaats voor ouder en kind. Opvoeders met kinderen vanaf 2 jaar zijn dan van harte welkom, spelenderwijs kunnen zij al meedoen. Vanaf 16.00 uur wordt Drumble Dance ingezet voor de opening. Aanmelden is niet nodig en de activiteit is gratis. Dans en drum jij met ons mee?! Wethouder Siert Jan Lap komt deze activiteit (en daarmee de Nationale Sportweek) feestelijk met ons openen! 

Anders dan in de Flevopost editie van woensdag 7 september staat, is het niet nodig om je hiervoor aan te melden.

Mocht je vragen hebben over de Nationale Sportweek mail dan naar sportindronten@meerpaal.nl

Klik op afbeelding hieronder om de hele kalender te kunnen zien.