Nationale Sportweek

Nationale Sportweek in Dronten

Van 17 t/m 26 september 2021 vindt weer de jaarlijkse en landelijke Nationale Sportweek plaats. Tijdens de Nationale Sportweek openen beweegaanbieders hun deuren om zoveel mogelijk mensen te inspireren om een leven lang te genieten van het plezier van sport.

Sport in Dronten is de initiatiefnemer van de lokale Nationale Sportweek en heeft aan alle beweegaanbieders gevraagd hun aanbod van die week door te geven. Dit aanbod is gebundeld in een overzichtelijke activiteitenkalender. Klik hier voor het openen van de kalender.

Om de Nationale Sportweek feestelijk te openen organiseert Super Cool! Dronten in samenwerking met Sport in Dronten op zaterdag 18 september een No Limit Challenge voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking. Tijdens de No Limit Challenge gaan de deelnemers bootcampen, fietsen en wandelen. Voordat ze aan deze challenge gaan beginnen opent de wethouder de dag en tevens de nieuwe website van Sport in Dronten. Na de openingsdag zijn de deelnemers er helemaal klaar voor om dan echt aan de challenge te beginnen.

Meer weten over de No Limit Challenge? Neem dan contact op met Buurtsportcoach Joppe Ketting: meedoen@supercooldronten.nl