Search
Generic filters

Urban Sportmiddag

Wanneer
22 juni 2024 om 13:00 uur.
Waar
Het Meerpaalplein

Verschillende moves van breakdancers, verbluffende tricks met een voetbal, vette stunts op een fiets en de allermooiste creaties met graffiti. Je ziet het zaterdag 22 juni tussen 13.00 en 17.00 uur op het Meerpaalplein in stadscentrum SuyderSee! Dat niet alleen, want in verschillende workshops leer je het zelf ook! Doe je mee?

David Kitoyan (14) uit Zwolle staat zaterdagmiddag op het podium. In verschillende battles neemt hij het op tegen andere talenten. Doe je zelf aan HipHop? Dan mag je zeker meedoen aan zo’n dance battle! Zet je schrap, want vorig jaar werd David nog wereldkampioen breakdance voor kinderen jonger dan zestien…

Meedoen met workshops

Heel de middag wisselen shows en workshops zich af. Zo organiseren de jongens en meiden van Pedal Bikelife in Zwolle een ‘Swerve Battle’. Dat is een truckje terwijl je op het achterwiel van je (stunt)fiets rijdt. Daarnaast leer je vette tricks met een voetbal en maak je samen met een graffiti-artiest je eigen kunstwerk op papier. Is de verf droog? Dan rol je het papier op en neem je ‘m zo mee naar huis!

 

 

 

Datum

22 jun 2024
Expired!

Tijd

13:00